Bedrijfsrecherche

  • Lid van branche vereniging BPOB
  • Laag drempelig
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit
  • 12 jaar actief
  • Duidelijk afspraken qua kosten en onderzoek

Bedrijfsrecherche

Staat u binnen uw bedrijf voor een situatie waar u gerichte onderzoekshulp bij nodig heeft? Dan is de bedrijfsrecherche van Recherchebureau IJmond uw partner. Onze bedrijfsrechercheur beschikt over uitgebreide kennis van de wettelijke bepalingen waar binnen een rechercheonderzoek dient plaats te vinden. In vrijwel elke zaak kunnen wij een sleutelrol spelen.

Bedrijfsrecherche heeft als hoofdtaken het signaleren, controleren, analyseren, rechercheren en rapporteren van uitzonderlijke situaties binnen uw bedrijf. Denk daarbij aan fraude, diefstal, onrechtmatig ziekteverzuim, het vermoeden van seksuele intimidatie of pestgedrag op de werkvloer.
Ook voor de screening van nieuw personeel en zakenpartners kunt u bedrijfsrecherche inschakelen.

Onze privédetectives en bedrijfsrechercheurs staan 24/7 paraat

Fraude

Onze bedrijfsrecherche infiltreert op de werkvloer, maakt foto’s en videobeelden of volgt personen en goederen, om de situatie helder voor u in kaart te brengen.

Meer informatie.

Onrechtmatig ziekteverzuim

Wanneer u vermoedt dat er sprake is van ‘werkzaamheden’ tijdens ziektewet of activiteiten die niet bij het ziektebeeld passen, dan staat Recherchebureau IJmond u graag terzijde.

Meer informatie.

Advocatuur

Recherchebureau-IJmond stelt onderzoeken in en levert, binnen de wettelijke kaders, het (ondersteunende) bewijs ten behoeve van uw civiele- of strafrechtzaken.

Meer informatie.

Contact

De bedrijfsrechercheur werkt uitsluitend binnen de wet bescherming persoonsgegevens waaronder de privacy code valt.

Heeft u bedrijfsrecherche nodig? Neemt u dan contact op met Recherchebureau IJmond via het contactformulier hieronder. Wij staan 24/7 voor u klaar!

Contact opnemen

    Heeft u vragen of wilt u graag een kennismakingsgesprek?
    Vul het onderstaande formulier in. Wij reageren altijd binnen 24 uur.